petek, 19. december 2008

"Asfaltirajmo Sloveniju i napravimo parking za Zagreb"

Vir: http://www.bojkotslovenije.tk Po slovenskem nasprotovanju pri vstopu Hrvaške v EU, se je v naši južni sosedi oblikovalo kar nekaj skupin, ki jim naša odločitev ni všeč.

Po pozivu k bojkotu slovenskih proizvodov (še več razlogov za bojkot lahko najdemo na posebni strani http://www.bojkotslovenije.tk), se je na Facebooku pojavila še ena zanimiva skupnost - "Asfaltirajmo Sloveniju in zgradimo parkirišče za Zagreb". Zaenkrat še nima toliko članov kot prva, a lepo raste. Se pa že pojavljajo prvi načrti za parkirišče, nekateri pa celo predlagajo direkten nadvoz iz Hrvaške v Avstrijo. 

Vir: http://www.lowesmotorspeedway.com

Vir: http://www.lowesmotorspeedway.com

Zanima me pa, ali bodo v kratkem ustanovili tudi skupino, ki bo bojkotirala hrvaške delavce na delu v Sloveniji? V obmejnih krajih jih je kar precej. Ali pa skupino, ki bo poleti dosledno bojkotirala vseh čez milijon Slovencev, ki bodo šli zapravljat eure na lepo njihovo obalo?

Sicer pa ni panike. Zaradi napetosti s sosedi se že nagibamo k odpoklicu (obeh) vojakov iz Iraka!

Preberi še:

Povezane objave:



2 komentarja:

Anonimni pravi ...

CAS JE DA ZACNEMO RESEVATI NAS PLANET ZEMLJO.NE PA DA SE KREGAMO .IN KO NASTOPI LETO 2012 BOMO VSI IMELI ZEMLJE PREKO DOVOLJ.PRAV TAKO NAS BO ZALILA VSE SKUPAJ VODA NASTOPILI BODO NAJVECJI POTRESI IN TAKRAT BOMO VIDELI KAKSNI BUTLI SMO BILI VSI SKUPAJ SLOVENCI IN HRVATI.IN TEDAJ BO NASTOPILA TISINA CE SE NE LOTIMO RESEVANJA NASEGA PLANETA ZEMLJA.LEP POZDRAV VSEM.PA NE KREGAJTE SE VEC.GREENPEACE.resimo planet

En Kovač pravi ...

Ne se dret - CAPS LOCK IZKLOPI!

Ja, Zemlja se segreva. Ampak ne mi zdaj spet s kakšnim koncem sveta začet. Če se prav spomnim, je tale "konec sveta" že večkrat izneveril razne aktiviste in tudi zdaj jih bo. Zanimivo je bilo, da so dan "po koncu sveta" kar vsi nekam poniknili.

Objavite komentar