ponedeljek, 2. marec 2009

Blagoslovljeni Google

Če svoje duše ne želite obremeniti s pogledom na greha vredne babnice, usmerite svoj brskalnik na http://www.cathoogle.com, če ste katoličan (kar na prvi strani lahko kupite tudi žegnano vodo direktno iz Lurda), na http://www.islamicgoogle.com, če ste musliman ali na http://www.jgrab.com, če ste židovske vere. Iskalni mehanizem je pri vseh omenjenih Googlov!

Katoličani lahko uporabite tudi http://www.seekfind.org, če Googla ne marate najbolj.

Cathoogle - Catholic search engine powered by Google The best way for good Catholics to surf the web

Islamic Google - Islamic Search Engine powered by Google  The best way for good Muslims to surf the web

Search the Top Jewish Websites Screened & Approved for Quality Exclusively Jewish

Verniki nekaterih večjih veroizpovedi lahko namreč po novem prišparajo pri odpustkih, če splet preiskujejo z "varnim" Googlom. Za razliko od "nevarnega" Googla, ki povsem nesramno tudi verujočim direktno pred nos postavi pregrešne slike nagih bab (če v polje za iskanje vpišejo "free porn" verjetno drugega ni niti za pričakovati), jim "blagoslovljeni" Googli na tako poizvedbo vračajo le "porn-free" strani. Torej ravno nasprotno.

Strani, ki jih taki Googli vrnejo na primer o razvpiti in skoz in skoz prefukani Jenni Jameson (če ste stari pod 18 let, tega linka ne klikajte, ne glede na veroizpoved!), le to prikazujejo skoraj kot svetnico. Tako tudi najbolj goreč musliman iz najbolj zabačenega kota svoje revne države ne bo pri omenjeni gospodični videl kaj več od golih ramen (kar pa je itak že samo po sebi dovolj za milostno kamenjanje do smrti). Takšno izkrivljeno predstavljanje sveta se mi zdi malce mimo. Saj bo na koncu še kakšna "ovca" mislila, da je omenjena gospodična res svetnica.

Pa še eno opozorilo -  vsi blagoslovljeni Googli slovenščine ne razumejo najbolje! To pomeni, da verne duše ne bodo videle "nude babes" (niti "nackte frauen"), medtem ko bodo lahko brez problema videle vse "nage babe". Celo več. Če se pri tipkanju zmotijo in vpišejo recimo "nake punce", jih blagoslovljeni Googli vprašajo, ali niso morda mislili "nage punce". 

Povezane objave:



Ni komentarjev:

Objavite komentar